De nieuwste innovatie op het gebied van natuurlijke huidverstrakking, huidversteviging en lifting!

Hoe werkt de Venus Swan?
De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2) deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandeling is pijnloos en voelt ongeveer aan als een hot-stone massage. Tijdens de behandeling dringt een aangename warmte door in de middelste huidlaag, waar zich collageen- en elastinevezels bevinden. De warmte-energie zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en fybroblasten.

De Venus Swan is toepasbaar voor:

  • huidverstrakking
  • huidversteviging
  • rimpelreductie
  • cellulite-reductie
  • verminderen van striae
  • omtrekvermindering
  • betere lichaamscontouren

De Venus Swan behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen. Geen hersteltijd, na de behandeling kunt u direct weer met uw activiteiten beginnen.

Ontdek de Venus Swan behandelingen en voordelen. Maak een afspraak voor een proefbehandeling en laat je persoonlijk adviseren en begeleiden!

Ervaar pijnloze behandelingen
Het bestaat: pijnlijze opbouwende huidverstrakking, zonder littekens!
Ervaar veiligheid
Uw Venus Swan behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en huidkleuren. Geen vervelende bijwerkingen.
Ervaar gemak
Na elke sessie kan je gewoon verder, geen herstelperiode of vervelende tijdelijke bijwerkingen.
Ervaar duidelijk zichtbare resultaten
Met de gepatenteerde (MP)² technologie ziet u heel vaak al de resultaten na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na kuren van 8 behandelingen.
Ervaar Venus Swan
De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen met als resultaat een spectaculaire verbetering van de huid.

Een behandeling voelt als een hot stone massage. Nadien heb je onmiddellijk effect, zij het tijdelijk na één beurt, of blijvend na een kuur (meerdere behandelingen). Facelift zonder chirurgie, huidverstrakking mét resultaat!

Venus Swan maakt de huid strakker, vermindert rimpels en cellulitis en is volledig pijnloos.