Dermalux Light ImageEen behandeling die verjongt, herstelt en revitaliseert !

DermaluxTM LED Fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor wondheling en een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem, psoriasis, couperose,…

Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uit zien!

DermaluxTM is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd.

LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen

Hoe werkt LED Therapie?

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Onmiddellijk zichtbaar 

Onmiddellijk effect vanaf de eerste sessie, je krijgt een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan. Om een optimaal resultaat te bekomen is een onderhoudsbehandeling aan te raden.

De herstellende kracht van licht.TMSkin-2960TMSkin-2952TMSkin-2951

Tal van medische studies hebben de doeltreffendheid en veiligheid bewezen.

Naast anti-aging en herstel van de vermoeide huid, kan Led Therapie ook succesvol ingezet worden bij de behandeling van acne, littekens, psoriasis, couperose, pigmentvlekken , zelfs winterblues, pre- en postoperatief, e.a.

De combinatie van rood, blauw of infrarood licht onderscheidt dit toestel van anderen.

Met LED Fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maand nadat de kuur is gestopt.

Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

Professional peeling: steeds gecombineerd met LED therapy

Deze AHA peelings zijn een fitnesskuur voor de huid. Ze worden toegepast voor ant-aging, acné, acné rosacea, pigmentstoornissen,…

Wat is een professional peel?

Letterlijk betekenen de woorden: professioneel ‘schillen’van de huid.

Tegenwoordig wordt een professional peel als goede optie beschouwd om de gezondheid van de huid te bewaren, de verouderingseffecten te verhinderen, te depigmenteren, astringeren en voeden.

De efficiëntie van de peel hangt af van verschillende factoren, zoals  de eigenschappen van de huid (dikte, fototype, hypergevoeligheid,…, de concentratie van de substantie, contacttijd…).

D.w.z. dat de klant goed geïnformeerd moet worden, alvorens een professional peel wordt gedaan. Nooit een peel zonder de huid te kennen, dus nooit als eerste behandeling, enkel op gezonde huid, opbouwend werken. Steeds sunblock gebruiken en bereidheid tot gebruik van thuisverzorgingsproducten!

Hier kunt u een professionele peeling op een onderbouwde manier laten uitvoeren, daarbij steeds ondersteunt door LED waardoor het herstellend vermogen van de huid zelf dubbel geactiveerd wordt en er nog veel betere resultaten behaald kunnen worden.