Bij een eerste kennismaking doe ik eerst een intake gesprek en luister ik naar uw wensen en verwachtingen.

Dit kan gaan over een effectbehandeling, u wilt een resultaat bereiken. Dit kan zijn: een gezondere huid, een ontstekingsvrije huid, anti-aging, pigmentatieproblemen, verbetering van de huidkwaliteit, een steviger huid, een slanker lichaam, plaatselijk vet, lymfedrainage, vochtophoping, oedeem, pijnlijke benen of spieren …

Ik stel u een aanpak voor die bij u past en die het beste resultaat oplevert. Rekening houdend met uw budget en levensstijl.

Ik heb zowel een zeer technische als holistische aanpak . Er is keuze tussen biologisch gecertificeerde vegan producten als de resultaat gerichte producten van Medik8. Deze werken samen met de technologie van de apparaten en stimuleren zo de huid op een veilige maar effectieve manier. Voor allen die graag op een natuurlijke wijze de leeftijd wat willen stilzetten.

U kunt natuurlijk ook gewoon reserveren voor een verzorging, epilatie, massage, lymfedrainage, Reikibehandeling. Dan ga ik onmiddellijk aan de slag om u te verwennen en is geen intake nodig.